Dve ponude za Feliksa: Fudbaler Atletika mogao bi da promeni boje dresa

Portugalski fudbaler je stigao u Atletiko pre tri godine iz Benfike za čak 126 miliona evra.

02.01.2023. 19:23
  • Podeli:
Tan2022-12-1015443291_6 Žoao Feliks AP PhotoMartin Meissner-63b2f82b4fed6.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Čelnici Arsenala i Mančester junajteda zainteresovani su za fudbalera Atletika i portugalskog reprezentativca Žoaoa Feliksa, prenose britanski mediji.

Portugalski fudbaler je stigao u Atletiko pre tri godine iz Benfike za čak 126 miliona evra. 

Feliks nije prikazao igre kakve su se od njega očekivale, a trenutno je u lošim odnosima sa trenerom Atletika Dijegom Simeoneom, koji želi da ga proda ili pošalje na pozajmicu u neki drugi klub.

Britanski mediji tvrde da Arsenal želi da se bori za titulu u Premijer ligi, a londonski klub u nastavku sezone očekuje zahtevan raspored.

Arsenal je trenutno prvi na tabeli Premijer sa sedam bodova više od aktuelnog šampiona Mančester sitija.

"Tobdžije" očekuju obaveze u Ligi Evrope i FA kupu, zbog čega čelnici kluba žele već početkom godine da angažuju nekoliko pojačanja.

"Atletik" tvrdi da bi Feliks do kraja sezone mogao da igra na pozajmici u Arsenalu, a onda bi se pregovaralo o eventualnom trajnom ugovoru za portugalskog fudbalera.

Atletiko je navodno spreman da pusti Feliksa na pozajmicu uz obeštećenje od 15 miliona evra. 

Interesovanje za portugalskog fudbalera pokazao je i Mančester junajted.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()