Džajić o Orlovima i onome što ih čeka na Evropskom prvenstvu: Narodu treba da ih obraduju

Predsednik FSS-a navodi da su Englezi viđeni kao jedni od favorita, ali da to ne znači da će srpski fudbaleri da se predaju

15.06.2024. 08:30
  • Podeli:
Tan2024-06-1121185470_5 dragan džajić foto nemanja jovanović-666cb274134a8.webp Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić kaže da od Evropskog prvenstva u Nemačkoj očekuje dobar fudbal, a od "orlova" da se bore i daju svoj maksimum.

Džajić je u Nemačkoj zajedno sa fudbalerima i stručnim štabom srpskog nacionalnog tima. 

"Učešće su izborile najbolje evropske ekipe i kada je jedno takvo takmičenje, trebalo bi očekivati dobar fudbal, neizvesne utakmice i sve ono što fudbal čini lepim", kaže predsednik Fudbalskog saveza Srbije za RTS.

Nada se da će sve selekcije imati šta da pokažu gledaocima u Nemačkoj i širom Evrope. Kaže da se vremena menjaju, ali da igračima i trenerima može da ukaže na ono što vidi, kao i da pokuša da ih motiviše.

"To su iskusni igrači, igraju u velikim evropskim klubovima. Imamo podršku sa svih strana, osećaju da bi našem narodu u Srbiji trebalo da prikažu najbolje što mogu i da ih obraduju", ističe Džajić.

Predsednik FSS-a navodi da su Englezi viđeni kao jedni od favorita u Nemačkoj, ali da to ne znači da će srpski fudbaleri da se predaju.

"Verujem i ubeđen sam da će igrači dati svoj maksimum. Znaju za šta se bore. Moraju da igraju za ljubitelje fudbala u Srbiji. Jedan uspeh može umnogome da povrati ugled srpskog fudbala i njima donese veliku afirmaciju", zaključuje predsednik Fudbalskog saveza Srbije u razgovoru za RTS. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()