Džaka napustio Arsenal: Zainteresovan sam za nove izazove

Reprezentativac Švajcarske predao je englezima kapitensku traku

10.07.2023. 08:33
  • Podeli:
Granit Džaka-63c51d0ce8a6a.webp Foto: Profimedia

Novi fudbaler nemačkog Bajera i reprezentativac Švajcarske Granit Džaka (30) izjavio je da je odlučio da nastavi karijeru u klubu iz Leverkuzena, jer želi novi izazov u karijeri, prenosi švajcarski Kejston-SDA.

Džaka je posle sedam godina odlučio da napusti Arsenal i da pređe u Leverkuzen.

"Bilo je priča da moja supruga nije srećna u Engleskoj. To uopšte nije istina. Činjenica je da sam ja osoba koja je zainteresovana za nove izazove. Posle sedam godina došlo je vreme za nešto potpuno novo. Posle razgovora sa trenerom Bajera i sportskim direktorom zaključio sam da je klub iz Leverkuzena pravi projekat za mene", rekao je Džaka, koji je bio kapiten londonskog kluba. 

Švajcarski reprezentativac je za Arsenal odigrao 297 utakmica i postigao je 23 gola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()