Džerardu dobro u Saudijskoj Arabiji: Produžio ugovor posle samo šest meseci

Igrač otišao, trener ostaje duže nego što je zamišljao

19.01.2024. 13:26
  • Podeli:
Stiven Džerard-65aa6a3ee1893.webp Foto: FK Ettifaq

Legendarni Stiven Džerard se za šest meseci dobro snašao u Saudijskoj Arabiji i to potvrđuje vest da je Englez obnovio ugovor sa Al Etifakom.

Čuveni igrač i kapiten Liverpula stigla je letos u klub iz Saudijske Arabije i potpisao ugovor na dve godine, da bi ga posle pola godine produžio do 2027. sa boljom platom.

Letos su postavljenje velike ambicije, ali čini se da se od njih odustalo jer se tim nalazi na osmom mestu tabele. Izgleda da su shvatili da je pravljenje tima važnije od instant rezultata i da su se dve strane dobro uklopile u komunikaciji. 

Sve se dogodilo dan nakon što je nekadašnji igrač Liverpula Džordan Henderson napustio klub jer mu život u Saudijskoj Arabiji nije prijao, a došao je pre šest meseci na poziv upravo Stivena Džerarda. 

Steven Džerard je po odlasku u igračku penziju odlučio da se posveti trenerskom poslu. Do sada je sedeo na klupi Glazgov Rendžersa i Aston Vile, pa je prihvatio i poziv Al Etifaka.

Imao je predrasude o razvoju fudbala u Saudijskoj Arabiji, ali kada je u tu priču ušao mišljenje je promenio. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()