Džordan: Da nije fudbala, polovina bi radila u Mekdonaldsu

Bivši predsednik Kristal Palasa uputio je teške reči na adresu trenera Liverpula i Mančester sitija

25.12.2021. 12:21
  • Podeli:
FK Čelsi, foto Pixsell.jpg Foto: Pixsell

Premijer liga se usred Božića i tradicionalnog fudbalskog kola na taj praznični dan suočava sa otkazivanjem utakmica zbog velikog broja obolelih igrača od virusa Kovid 19. I po ovom pitanju su mišljenja u Engleskoj podeljena, strane suprotstavljene, a komentari neizbežni. I mediji u Evropi bruje o tome. 

Dok je kapiten Liverpula Džordan Henderson izrazio zabrinutost što niko u Premijer ligi, zbog održavanja tradicije, “igrače ne shvata ozbiljno”, bivši predsednik Kristal Palasa Sajmon Džordan napao je trenere Jirgina Klopa i Pepa Gvardiolu jer su imali primedbe na forsiranje dugogodišnje tradicije usred pandemije.

“Uštinite se i shvatite koliko ste srećni jer da nije bilo fudbala polovina bi radila u Mekdonaldsu“, rekao je Sajmon Džordan za engleski radio “Talk sport” i obrušio se na trenera Mančester sitija koji je otišao korak dalje i predlagao štrajk do 3. januara kako bi se zaštitilo zdravlje igrača. “Pep može da postigne uspeh, ali pretpostavljam da to ne bi mogao bez platne kartice. On i Klop su lideri elite i svi valjda treba da jure za njihovim idejama”.

Izgleda da je Džordan posebnu pažnju skrenuo trenerima Liverpula i Sitija ne bi li ih podsetio da su oni stranci u Engleskoj, a da navijači tamo vole božićnu fudbalsku tradiciju:

“Navijači u Engleskoj vole ovu tradiciju. Jesi li zaboravio gde ste? Ono što vas postavlja i drži tamo gde jeste upravo potražnja za utakmicama. Da nema interesovanja navijača za utakmicama, nadmetanjem i fudbalsom, ni vi ni vaše kolege ne biste dobijali desetine miliona funti godišnje. Dosta je bilo! Igrajte fudbal. Većina igrača koje znam zaista želi da igra ove utakmice"

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()