Egipat, za sada, oslabljen: Salah se vraća u Liverpul

Postoji mogućnost da se najbolji igrač tima vrati na Kup afričkih nacija

23.01.2024. 19:30
  • Podeli:
Mohamed Salah-65afa3b726d04.webp Foto: AP Photo/Themba Hadebe/Tanjug

FK Liverpul je saopštio da će se reprezentativac Egipta Mohamed Salah zbog povrede vratiti iz Obale Slonovače sa Kupa afričkih nacija, prenosi danas Bi-Bi-Si.

Salah je povredio tetivu u četvrtak na meču Egipat i Gana (2:2) koja se igrala u grupi B na Kupu afričkih nacija.

Liverpul je saopštio da će se egipatski fudbaler u sredu vratiti na "intenzivan rehabilitacioni program".

Engleski klub je naveo da je povreda "gora nego što se očekivalo", ali da će fudbaler se lečiti sa ciljem da se vrati na teren što pre za klub i reprezentaciju.

Egipat može do završnice

Egipat se plasirao u nokaut fazu Kupa afričkih nacija remijem protiv Zelenortskih ostrva (2:2), a Salah je utakmicu gledao sa tribina.

Britanski mediji navode da će Salah da se vrati na Afrički kup nacija ako Egipat stigne do završnice ovog takmičenja.

Fudbalski savez Egipta u petak je saopštio da će Salah igrati na turniru ako se ekipa bude plasirala u četvrtfinale, koje je na programu drugog ili trećeg februara.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()