Englezi propustili finalni trening pred meč sa Srbijom: Dan im nije krenuo kako treba

Orlovi od 21 čas u Gelzenkirhenu izlaze na megdan Englezima

16.06.2024. 09:51
  • Podeli:
Tan2024-06-0615031985_3 geret sautgejt Zac GoodwinPA via AP-666ea02724516.webp Foto: Tanjug/Zac Goodwin/PA via AP

Evropsko prvenstvo u fudbalu je počelo pre dva dana, kada je Nemačka deklasirala Škotsku i tako najavila borbu za sam vrh.

Na današnjem programu u 21 čas je meč između Srbije i Engleske, a najnovija vest je ta da je fudbalska reprezentacija Engleske propustila finalni trening pred meč sa reprezentacijom Srbije, a razlog je u najmanju ruku čudan.

Englezi su propustili poslednji trening zbog toga što su kasnili na let, pa nisu uspeli da stignu da obave sve obaveze.

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt izjavio je juče da Srbija ima dobre individualce i da očekuje tešku utakmicu, kao i da će ekipa dati sve od sebe da pobedi. Sautgejt smatra da Srbija ima dobre napadače i da se neće braniti.

"Biće veoma teško, imaju dobre individualce sa iskustvom, opasan napad, znam da nas čeka teška utakmica na otvaranju i daćemo sve od sebe da pobedimo. Naš fokus je da prvo prođemo grupu, jer je to prvi korak za nešto više", izjavio je Sautgejt na konferenciji za medije.

Raspored današnjih mečeva:

Poljska - Holandija (15.00)

Slovenija - Danska (18.00)

SRBIJA - ENGLESKA (21.00)

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()