Entoni Gordon potpisao novi ugovor sa čelnicima Njukasla

Gordon je u Njukasl stigao u januaru 2023. godine iz Evertona za 40 miliona funti

22.10.2024. 18:45
  • Podeli:
entoni gordon profimedia-6717d40e1a533.webp Foto: Profimedia

Engleski fudbaler Entoni Gordon potpisao je novi višegodišnji ugovor sa čelnicima Njukasla, saopštio je danas engleski klub. 

 Na sajtu Njukasla je objavljena vest o produžetku saranje, ali nije saopštena dužina novog ugovora na koji se obavezao 23-godišnji ofanzivac, samo se ističe da je u pitanju višegodišnji ugovor.

Gordon je u Njukasl stigao u januaru 2023. godine iz Evertona za 40 miliona funti i odmah se učvrstio u startnoj postavi "svraka". 

U svim takmičenjima je odigrao 74 utakmica za Njukasl, a dao je 15 golova i upisao 11 asistencija.

 Zahvaljujući dobrim igrama u Njukaslu Gordon je ove godine postao i reprezentativac Engleske, odigrao je tokom 2024. sedam mečeva za "Gordi Albion", ali još uvek nije uspeo da se upiše u strelce.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()