Epilog meča Partizan - Čukarički: Danilo Nikolić nije ispunio očekivanja

Oko ove utakmice digla se velika hajka

15.11.2023. 08:53
  • Podeli:
Fudbaleri Čukaričkog-650c83aecb1a8.webp Foto: Szilard Koszticsak/MTI via AP/Tanjug

Sudija Danilo Nikolić nije dobio prelaznu ocenu za deljenje pravde na duelu Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog (2:1), preneo je Sport klub.

Oko ove utakmice digla se velika hajka jer je ekipa sa Banovog brda poražena golom Mihajla Ilića po isteku najavljene nadoknade vremena i nekih "sumnjivih" odluka tokom meča. Čukarički se žalio, a Sudijska komisija FSS je konstatovala da je bilo propusta. 

Kako se navodi, arbitar iz Lovćenca ostavio je utisak ispod očekivanja i od Dejana Delevića, kontrolora suđenja na meču u Humskoj, dobiće negativnu ocenu.

Konačnu odluku o posledicama doneća Sudijska komisija na čelu sa Dejanom Santračem.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()