Eraković dobio crveni karton protiv Spartaka: Pogledajte šmekerski potez Dejana Stankovića nakon toga

Veže ih ljubav prema istom klubu

24.08.2024. 20:25
  • Podeli:
stankovic erakovic-66ca1f6c094fc.webp Foto: X/Printscreen/@StankoPaparazo

Fudbaleri Zenita i Spartaka odigrali su 0:0 u derbiju šestog kola Premijer lige Rusije, a meč je obeležilo isključenje defanzivca domaćih Strahinje Erakovića.

Gostujući igrači, izabranici Dejana Stankovića, bili su statistički bolja ekipa na terenu, ali do gola i pobede nisu stigli ni sa igračem više.

Eraković je za samo šest minuta dobio dva žuta kartona, pa je u 62. morao van igre. Upravo nakon isključenja bivšeg defanzivca Crvene zvezde, usledio je jedan detalj koji se brzo proširio na mrežama.

Nakon što je isključen, Eraković je prošao pored klupe Spartaka, a trener Moskovljana, Dejan Stanković poljubio ga je u glavu, nakon čega su se i pozdravili.

Podsećanja radi, Eraković i Stanković su zajedno sarađivali u Crvenoj zvezdi.

Još jedan bivši igrač Zvezde, Srđan Babić je odigrao ceo meč za Spartak.

Zenit je prvi sa 14 bodova posle šest kola, Spartak je četvrti sa 11.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()