Eraković priznaje: Bilo je čudno videti Zvezdu sa druge strane

On je odrastao na Marakani te je prošao sve mlađe selekcije crveno-belih

22.07.2024. 12:30
  • Podeli:
Strahinja Eraković-1668696410610.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Zenita,  Strahinja Eraković – momak koji ima 23 godine i tek četiri sezone u profesionalnom fudbalu. Nedavno se našao u neobičnoj situaciji, igrao je protiv Crvene zvezde.

On je dete crveno-belih, na Marakani je odrastao, bio odlikaš sa najvećim ocenama i pokazao put mlađima kako i kuda treba. Prošle sezone je otišao u daleki svet i postao novi protimac Zenita iz Sankt Peterburga. Baš nedavno je uzeo novi trofej – namenjen osvajaču Superkupa. 

"Fenomenalni su utisci. Počeli smo sezonu kako smo i želeli. Pobedili smo dobru ekipu Krasnodara, upisao sam i asistenciju, što je lepo za početak sezone. Nadam se da ćemo tako nastaviti", počeo je Eraković za Nogomania.rs.

Pehari su postali zaštitni znak za srpskog štopera.

"Uvek se nadate da ćete osvojiti sve gde god da ste. Meni je već četvrta seniorska sezona i osvojio sam bukvalno sve. Imam devet trofeja za sad, nadam se da će se tako nastaviti i u budućnosti, jer to je nešto najlepše za sportistu kada osvaja trofeje".

Uskoro bi mogao da dobije srpsko društvo – Ivana Ilića!

"Video sam kroz medije da se piše. Naravno da bih voleo da Ivan dođe, on je moj veliki prijatelj i vrhunski igrač".

Osvrnio se na nedavni prijateljski turnir, gde je upravo igrao protiv Zvezde.

"Turnir je prošao bez povreda, što je najbitnije. Lepo je bilo videti sve te ljude iz Zvezde koji su mi jako dragi. Bilo je malo čudno kad sam ih sve video na drugoj strani. Daj Bože da se ponove prošle sezone i da Zenit i Zvezda opet sve osvoje".

Dešavanja na Marakani uvek prati sa zadovoljstvom.

"Naravno da sam pratio koliko sam mogao zbog obaveza ovde. U Ligi šampiona su izgledali dobro, neke utakmice su sigurno mogle drugačije da se završe. Što se tiče prvenstva, znao sam i na polusezoni da je Zvezda mnogo bolja ekipa i da će osvojiti titulu".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()