Erik ten Hag: Ronaldo ostaje ključan deo našeg tima, nedostajaće nam protiv Čelsija

Da, odbio je da uđe u igru. A ako pitate šta smo pričali, to ostaje između Ronalda i mene, rekao je trener Mančester junajteda

21.10.2022. 15:00
  • Podeli:
ten hag-profimedia-1666354475512.webp Foto: Profimedia

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je da će napadač Kristijano Ronaldo ostati važan deo tima uprkos dešavanjima na meču sa Totenhemom i suspenziji Portugalca koja važi samo za duel Premijer lige protiv Čelsija u subotu od 18:30.

Ronaldo je na prethodnom meču, u pobedi Junajteda protiv Totenhema (2:0), prvo odbio da uđe na teren, a potom napustio teren pre kraja utakmice.

Klub sa "Old Traforda" najavio je da će Ronaldo biti suspendovan za sa Čelsijem, a iskusni golgeter trenirao je sa rezervnim timom.

"Da, odbio je da uđe u igru. Ako pitate šta smo pričali, to ostaje između Ronalda i mene. Saopštenje kluba je veoma jasno. On ostaje važan deo tima. Ja sam menadžer, odgovoran sam za kulturu ovde i moram da uspostavim određene standarde i vrednosti, kao i da ih kontrolišem. U timu imamo te vrednosti i ja ih kontrolišem", rekao je Ten Hag na konferenciji za medije pred duel sa Čelsijem i dodao:

"Posle Valjekana, rekao sam mu da je to neprihvatljivo, ali ne samo njemu, već svima. Ovo je bio drugi put, a za to postoje posledice. Nedostajaće nam sutra. To je minus za postavu, ali ovo je bilo važno zbog navika i mentaliteta u grupi, sad moramo da se koncentrišemo na meč sa Čelsijem, to je važno.

Holanđanin je poručio da je morao da zavede disciplinu u ekipi.

"Imaće vremena da razmisli o svemu, ali to važi i za sve druge, sledeći put će biti konsekvenci. Fudbal je sport u kom morate da ispunite određene standarde. A ja moram da ih kontrolišem", poručio je trener Mančester junajteda.

Uoči derbija 13. kola Premijer lige protiv Čelsija Mančester junajted ima 19 bodova i zauzima petu poziciju iza londonskih "plavaca", koji imaju bod više i nalaze se na četvrtom mestu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()