Evra ide u zatvor: Poznat i razog

Niko nije iznad zakona

13.07.2024. 09:01
  • Podeli:
Patris Evra-640a25f499fd9.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji francuski fudbaler Patris Evra moraće da ide u zatvor.

Kako javljaju francuski mediji, Patris Evra će morati da ide u zatvor na godinu dana zbog zapostavljanja porodice.

Sud u Nanteru je bivšeg igrača Mančester junajteda, Juventusa i ostalih proglasio krivim za napuštanje porodice i odbijanja da plati alimentaciju.

Patris je nekadašnjoj supruzi Sandri odbio da plaća alimentaciju od 1. maja 2021. godine do 28. septembra 2023. godine i sada ga čeka zatvorska kazna.

Bivši levi bek je dobio i dve godine uslovno uz dodatnu naknadu od 4.000 evra prema Sandri uz 2.000 evra troškova suđenja što će Patris takođe morati da plati.

Evra se odmah žalio na ovu odluku i to znači da do izricanja presude drugostepenog organa neće ići u zatvor.

"Nadam se da će zbog ove odluke Patris Evra konačno shvatiti da nije iznad zakona i da ne može preko noći da napusti suprugu i decu. Oni su se upoznali kada su imali po 15 godina, pratila ga je svuda po svetu i podržavala njegovu fudbalsku karijeru", rekla je Natali Duboa, advokat Sandre Evre kojoj suprug duguje približno milion evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()