Fanovi tvrde: Belingem izgovorio "silovatelju", kamere sve usnimile - Hetafe zahteva reakciju

Belingem je na deobi prvog mesta na listi strelaca La lige sa 14 pogodaka

02.02.2024. 13:40
  • Podeli:
Belingem AP Photo_Manu Fernandez-65bcbea2af7b4.webp Foto: AP Photo/ManuFernandez/tanjug

Nema kraja nevoljama Mejsonu Grinvudu. Posle optužbi za silovanje, zbog čega je morao da napusti Mančester junajted, Englez doživljava neprijatnosti i u novoj sredini - Hetafeu. Ovoga puta se našao na udaru nikog drugog nego reprezentativnog saigrača - Džuda Belingema.

Fudbaler Real Madrida Džud Belingem usnimljen je kako nakon jednog starta pokraj aut linije, navodno, dobacuje Mejsonu Grinvudu da je "silovatelj".

Real Madrid je u zaostaloj utakmici La lige pobedio Hetafe sa 2:0 i tako se vratio na čelo tabele ispred Đirone, a utakmica je pala u senku skandala koji se odvio tokom utakmice u kome su glavni protagonisti dvojica saigrača iz reprezentacije.

Dejli Mejl piše da je Džud Belingem žestoko prozvao Mejsona Grinvuda prilikom duela kraj aut linije. Kamere su čak i uhvatile da mu je as Reala dobacio: "Silovatelj"!

Hetafe je zatražio od glavnog arbitra na meču Ricarda de Burgosa Bengoečea da u izveštaju nakon meča unese i reči koje je mlada zvezda Reala uputila ka Grinvudu. Takođe, klub iz madridskog predgrađa je zatražio od delegata da pregleda snimak sporne situacije, prenosi Kadena SER.

Podsetimo, posle godinu dana suđenja, Mejson Grinvud je krajem 2022. oslobođen optužbi za silovanje. Tadašnja zvezda Mančester junajteda tada je puštena iz pritvora, uz plaćenu kauciju.

"Ključni svedoci su se povukli, a novi materijal koji smo dobili jasno nam stavlja do znanja da nema više realnih izgleda kako bi Grinvuda osudili", izjavio je tada portparol Tužilaštva i dodao: 

"Dužni smo da obustavimo istragu, a odluku smo objasnili svim stranama".

Mejson Grinvud je bio optužen da je pretukao i silovao devojku. Posle silnih javnih napada i branjenja pred sudom oslobođen je optužbi, ali je na kraju morao da napusti Mančester junajted i potraži novi klub. Izbor je pao na Hetafe, gde očito ponovo nema mira zbog starih (ne)dela.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()