Feliks u dresu Barselone: Navijači Atletika ne znaju šta se dešavalo i ne bi trebalo da me gledaju kao lošeg momka

Portugalac je i dalje zvanično igrač kluba iz Madrida

18.03.2024. 11:41
  • Podeli:
Žoao Feliks-63c14be8cfafc.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks (24) izjavio je da ima dobar odnos sa igračima Atletika i istakao da navijači madridskog kluba ne bi trebalo da ga smatraju za "lošeg momka".

Feliks je u Atletiko stigao 2019. godine kao veliko pojačanje iz Benfike za oko 127 miliona evra. Međutim, portugalski fudbaler u klubu iz Madrida nije prikazao igre kakve su se od njega očekivale. On je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Čelsiju.

Atletiko je potom početkom septembra 2023. prosledio portugalskog fudbalera na jednogodišnju pozajmicu u Barselonu. 

Katalonski klub je u gostima pobedio Atletiko 3:0 u 29. kolu La Lige, a Feliks je postigao gol za Barselonu. Navijači Atletika su tokom utakmice vređali portugalskog fudbalera.

"Navijači Atletika ne znaju šta se dešavalo dok sam ja bio u klubu. Navijači ne znaju šta se unutra dešavalo. Razumem ih, ali ne bi trebalo da me gledaju kao lošeg momka. Čak je i moj odnos sa igračima Atletika veoma dobar", rekao je Feliks za ESPN.

Feliks je ove sezone za Barselonu odigrao 34 meča i postigao osam golova.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()