Fenerbahče predstavio Dušana Tadića: Desetka ostaje na leđima

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić nedavno je napustio Ajaks u kojem je bio od 2018. godine

16.07.2023. 21:48
  • Podeli:
dušan tadic twitter fenerbahce-64b4498fc5e35.webp Foto: Twitter/@Fenerbahce

Dušan Tadić je i zvanično novi fudbaler Fenerbahčea.

Bilo je poznato još subotu uveče da će kapiten srpske reprezentacije potpisati ugovor sa turskim klubom, a sada je to potvrđeno njegovim predstavljanjem na stadionu "Šukru Saraćoglu".

I u ovom klubu će nositi karakterističnu desetku na dresu.

Uz promotivni snimak srpskog reprezentativca su napisali i slogan "Tadić on fire".

Tadić je potpisao ugovor na 2 plus 1 sezonu, a godišnja plata će mu biti 3,5 miliona evra, ali postoji i klauzula o potencijalnom bonusu od 2,5 miliona evra.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić nedavno je napustio Ajaks. Tadić je izrazio želju da se jednog dana vrati u klub iz Amsterdama.

"Hteo bih da se zahvalim svim navijačima na prelepom zajedničkom vremenu. Ako je do mene, ovo nije konačno zbogom. Uvek ću biti igrač Ajaksa i nadam se skorom povratku u Amesterdam, u drugačijoj ulozi, trenera", izjavio je Tadić.

Tadić je u Holandiju stigao 2018. godine i od tada odigrao 214 utakmica, te postigao 105 golova i podelio 112 asistencija.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()