Fenerbahčeu ne ide dobro: Džeko i Tadić na raportu kod predsednika

Kapiten Fenera ima jedan uslov

13.11.2023. 14:17
  • Podeli:
Edin Džeko Anadolija-64c17b6295b5f.webp Foto: Anadolija

Edin Džeko glavna je tema medija u Turskoj, a nakon serije loših rezultata Fenerbahčea, najbolji igrač Bosne i Hercegovine, potpuno je nezadovoljan i zbog toga je pozvan na sastanak sa predsednikom kluba Alijem Kocom.

Kako piše "Fotospor", Džeko je nakon poraza od Ludogoreca u Ligi konferencija (2:0) zajedno sa Dušanom Tadićem i trenerom Ismailom Kartalom završio na raportu kod prvog čoveka kluba.

Džeko je na sastanku pohvalio rad trenera İsmaila Kartala, ali kako tvrdi pomenuti portal, "kapiten smatra da je njegov stručni štab slab i da šef struke Fenerbahčea nema adekvatnu pomoć svojih saradnika, osim taktičkog dela".

Kapiten Zmajeva smatra da bi Kartal u stručni štab trebalo da dovede stručnjake koji razumeju više stranih jezika kako bi komunikacija sa igračima bila jednostavnija, a njegov zahtev iznenadio je turske medije.

Sukoba nema između igrača i trenera Fenerbahčea

Inače, Džeko je burno reagovao na izmenu na meču protiv Adana Demirspora, ali nedugo posle utakmice objavio je fotografiju na kojoj s osmehom pozira sa trenerom Ismailom Kartalom, čime je demantovao špekulacije o eventualnom sukobu.

Utakmica je okončana rezultatom 0:0, a Džeko je ostao na deset ligaških pogodaka. Fenerbahče u narednom kolu dočekuje Karagumruk.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()