Granada imenovala novog trenera: Sandoval veruje u čuda

Tim sa "Los Karmenesa" je već jednom spasio ispadanja

19.03.2024. 17:00
  • Podeli:
Sandoval trener FK Granada Profimedia-65f9ab82b7214.webp Foto: Profimedia

Hoze Ramon Sandoval (55) imenovan je za novog trenera fudbalera Granade, saopštio je španski klub.

Sandoval je na mestu trenera Granade zamenio Urugvajca Aleksandra Medinu, koji je na toj poziciji proveo četiri meseca. 

Urugvajac je 27. novembra prošle godine na mestu trenera Granade zamenio Paka Lopeza.

Sandoval dobro poznaje klub s obzriom da je već vodio tim sa "Los Karmenesa" u sezoni 2014/15, kada je Granadu spasio ispadanja iz lige.

U karijeri je vodio još Fuenlabradu, Kordobu, Rajo Valjekano i Sporting Hihon.

Turbulento je u timu sa "Los Karmenesa" od početka 2024. Dobro su startovali u novoj kalendarskoj godini, slavili su u prvom meču protiv Kadiza, ali u narednih devet susreta upisali su tri remija i šest poraza. Rezultat vredan pomena je senzacionalna partija na "Kamp Nou" protiv Barselone, međutim, nakon gostovanja u Kataloniji, Granada se vratila lošim igrama. 

Pretposlednja ekipa španske Primere kod kuće nije uspela da pobedi kako Almeriju i Las Palmas, tako i Atletiko Madrid i Real Sosijedad. U gostima su, pored bljeska protiv Barselone, doživeli četiri poraza uz samo jedan postignut pogotak i to protiv Viljareala.

Granada je pred ispadanjem iz La Lige jer je posle 28 odigranih mečeva na pretposlednjem mestu sa 14 bodova, jednim više od Almerije, ali čak 13 manje od Selte koja je prva "iznad crte".

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()