Ferdinand: Modrić ili Pirlo? Tu nema dileme

Nekada sjajni štoper odabrao tri najbolja vezna igrača svih vremena

17.04.2023. 08:56
  • Podeli:
rio-ferdinand-reuters.jpg

Proslavljeni štoper Mančester junajteda i reprezentacije Engleske Rio Ferdinand, koji nakon kraja uspešne karijere radi kao komentator za "BT Sport" dobio je zanimljivo pitanje.

Na molbu da odabere boljeg između Andre Pirla i Luke Modrića, ovako je odgovorio:

"Pirlo ili Modrić? Pa, tu uopšte nema dileme - Modrić. Kada govorimo o najboljim veznim igračima svih vremena Pirlo ne može ući u konkurenciju sa Modrićem. Među najboljima samo se broje Ćavi, Inijesta i Modrić".

Andrea Pirlo je italijanska fudbalska legenda svetskog ranga. Bio je ključni igrač Milana i Juventusa u prve dve decenije ovog milenija. U tom razdoblju s njima je osvojio ukupno šest prvenstva Italije i dve Lige šampiona. Italiju je brilijantnim partijama vodio do titule svetskog prvaka 2006 i finala EURA 2012. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()