FIFA rang lista: Argentina prva, Srbija strmoglavo pala

Fudbalske reprezentacije Hrvatske i Maroka napradovale su na listi najboljih selekcija sveta

19.12.2022. 15:03
  • Podeli:
Fudbaleri Srbije Tanjug 27.11AP PHOTO ANDRE PENNER -1669541194055.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Adre Penner

FIFA je, u finišu Svetskog prvenstva u Kataru, objavila najnoviju rang listu nacionalnih timova, na kojoj je reprezentacija Srbije doživela strmoglavi pada. Orlovi su na 30. poziciji sa 1.526,47 bodova, a bili su pre Mundijala 21. 

Dobar skok napravila je selekcija Maroka, koja je trenutno 11. ekipa na rang listi, dok se, nakon osvajanja trećeg mesta na takmičenju, Hrvatska pomerila za devet pozicija. Vatreni su sada na sedmom mestu, sa 1.727,63 boda.  

Na vrhu tabele nalazi se tim Argentine, dok je Francuska drugoplasirana. 

Pad od devet mesta ostito je i Vels koji je bio na 19. mestu, sada je na 28. Danska se isto spustila, za osam pozicija, i biće 18.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()