Filips ide na pozajmicu: Gvardiola nema minute za reprezentativca Engleske

On je izuzetna osoba i fudbaler, smatra o igraču španski trener

25.01.2024. 17:00
  • Podeli:
Kalvin Filips-65b278e6a2db6.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da će engleski fudbalski reprezentativac Kalvin Filips (28) igrati do kraja sezone na pozajmici u Vest Hemu, prenose britanski mediji.

"Iz kluba su mi rekli da transfer još nije zvanično završen, ali Filips je otputovao u London na lekarske preglede. Biće to pozajmica do kraja sezone. Nadam se da će tamo da dobije minute, koje zaslužuje, a koje ja nisam mogao da mu dam. On je izuzetna osoba i fudbaler, inače ne bi bio u reprezentaciji Engleske", rekao je Gvardiola na konferenciji za medije uoči meča sa Totenhemom.

Filips je u Mančester siti stigao iz Lidsa 2022. godine za oko 45 miliona funti. On je ukupno odigrao 31 meč za ekipu iz Mančestera, a ove sezone nastupio je na samo 10 utakmica.

Filips je odlučio da napusti Građane, pošto nema zagarantovano mesto u startnoj postavi aktuelnog evropskog šampiona. Za reprezentaciju Engleske odigrao je 31 meč.

Mančester siti će u petak gostovati Totenhemu u meču šesnaestine finala FA kupa.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()