Finale FA Kupa: Poznati sastavi ekipa

Utakmica se igra na Vembliju od 16 sati

25.05.2024. 15:42
  • Podeli:
vembli profimedia-6651ea0408dde.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Mančester junajteda i Mančester sitija sastaju se danas od 16 sati u finalu FA kupa.

Ekipi Erika Ten Haga ovo je prilika da spase sezonu, još jednu za zaborav, a i njemu je poslednja da uzme trofej u klubu s obzirom na to da gotovo sigurno odlazi na kraju sezoner. Što se tiče Gvardiolinog tima, oni hoće da se domognu duple krune.

Izostaće ove sezone trostruko krunisanje, pehar Lige šampiona je nedostupan, ali trofejni niz katalonskog trenera i ekipe koju vodi se nastavlja pa je novi trofej Premijer lige već u vitrinama.

Ovo su sastavi ekipa:

Mančester siti: Ortega, Gvardiol, Ake, Stouns, Voker, Kovačić, Rodri, Silva, De Brujne, Foden, Haland.

Mančester junajted: Onana, Van-Bisaka, Varan, Martinez, Dalo, Amrabat, Maino, Mektomini, Rašford, Garnačo, Fernandes

Finale se igra na Vembliju od 16 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()