Florentino Perez operisan zbog problema sa plućima

Predsednik Reala će morati da se odmori pre nego što se vrati svakodnevnim obavezama u klubu

25.10.2022. 15:21
  • Podeli:
florentino-perez-reuters.jpg

Predsednik FK Real Madrid Florentino Perez uspešno je operisan zbog plućne bolesti i intervencijom mu je uklonjen plućni čvor, prenela je španska "Marka".

Intervencija je obavljena u Univerzitetskoj bolnici Puerta de Ijero u Mahadaondi i završena je oko 11.30.

Kako je navela Marka, Florentino Perez je dobro, ali će morati da se odmori nekoliko dana pre nego što se vrati svakodnevnim obavezama u klubu.

Španski biznismen i bivši političar od 2009. godine nalazi se na čelu Reala u drugom mandatu. Prethodni je obavljao od 2000. do 2006. godine.

Real je pod Perezovim vođstvom osvojio po šest titula prvaka Španije i Lige šampiona, dva Kupa Kralja, četiri SP za klubove, pet trofeja u Superkupu Evrope i šest Superkupova Španije i Interkontinentalni kup.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()