Frančesko Toti: Dok gledam Ronalda proživljavam svoje lično iskustvo

Mislim da bi Kristijanu trebalo pokazati više poštovanja, rekao je princ Rima

16.12.2022. 12:57
  • Podeli:
Frančesko Toti-639c5d1c90552.webp Foto: Profimedia

Legendarni italijanski fudbaler i zaštitni znak FK Roma Frančesko Toti rekao je kako je kraj njegove karijere bio sličan onome što sada proživljava Kristijano Ronaldo.

"Znam kakav je osjećaj kada te gurnu u stranu u trenutku kada si na vrhuncu", rekao je 46-godišnji Toti za Tvič kanal Be.Pi TV.

Ronaldo je raskinuo ugovor s Mančester junajtedom nakon što je kritikovao klub, trenera Erika Ten Haga i saigrače, što znači da je sada sa 37 godina slobodan igrač. 

"Kada pogledam Ronaldovih poslednjih nekoliko meseci, čini mi se da proživljavam lično iskustvo. Mislim da bi mu trebalo pokazati više poštovanja", smatra Toti, koji je celu karijeru proveo u Romi u kojoj se penzionisao 2017. godine. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()