FSS imenovao nove selektore: Đorđević preuzeo mlade

Selekcija U21 ide na kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

02.06.2023. 15:29
  • Podeli:
Dušan Đorđević-6479ee8f7c973.webp Foto: FK Čukarički

Na sednici Izvršnog odbora FSS, kojom je predsedavao predsednik Dragan Džajić, doneta su kadrovska rešenja koja se odnose na selektore reprezentativnih selekcija. 

Dušan Đorđević je imenovan za selektora mlade reprezentacije (U21) koju očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. godine. Srbija se nalazi u grupi  sa Engleskom, Ukrajinom, Severnom Irskom, Azerbejdžanom i Luksemburgom. Srbija otvara kvalifikacije 12. septembra kada će biti domaćin Azerbejdžanu.

Za selektora futsal „A“ reprezentacije postavlja se Dejan Majes. 

Za omladinsku (U19) futsal reprezentaciju zadužen je Marko Gavrilović, a  najbolju žensku futsal selekciju vodiće Vladimir Jovanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()