FSS podlegao pritiscima Zvezde, Partizana i Radničkog: Smene u sudijskoj komisiji

Već su pronašli i zamenika

21.09.2023. 12:01
  • Podeli:
FSS logo-646ca1ad2905c.webp Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije je odlučio da nakon pritisaka i žalbe od strane Crvene zvezde, Partizana i Radničkog iz Niša, donese radikalne mere.

Naime, kao gotova stvar izgleda da će sa čela fudbalske komisije FSS biti smenjen Dejan Filipović.

Na njegovo mesto bi trebao da dođe, kako navodi kažu, bivši sudija Dejan Santrač.

Santrač je do zime 2022, kao član Sudijske komisije, bio uz predsednika Filipovića. Međutim, tad je odlučio da se distancira i podnese ostavku.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()