FSS zvanično verifikovao kandidature Džajića i Vidića za mesto predsednika

Oba kandidata ispunjavaju sve propisane uslove

27.02.2023. 17:00
  • Podeli:
fudbalski savez srbije (2)-63fcd340caf00.webp Foto: FSS

Odbor za sprovođenje izbora u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) saopštio je danas da Dragan Džajić i Nemanja Vidić ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS.

Džajić i Vidić su jedini podneli kandidature za mesto predsednika FSS.

Kako se navodi u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije, oba kandidata su kandidature podneli balgovremeno i od od Statutom FSS ovlašćenih članova FSS. 

I Džajić I Vidić ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS, te se Odlukom utvrđuje da oba kandidata imaju svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsednika FSS, navodi se u saopštenju FSS.

"Predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsednika Izvršnog odbora FSS i članova Izvršnog odbora FSS, te je iz navedenih razloga utvrđeno da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije", saopštio je FSS.

Izbori za predsednika FSS biće održani 14. marta u Staroj Pazovi.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()