Fudbaler Mančester junajteda fizički zlostavljao trudnu devojku

Slučaj je prijavljen i u Brazilu i u Engleskoj

05.09.2023. 08:54
  • Podeli:
antony_reuters-1667045516465.webp Foto: Reuters

Fudbaler Mančester junajteda Entoni tereti se da je svojoj partnerki nanosio fizičke povrede dok je bila u drugom stanju.

Brazilka Gabriela Kavalin je tokom intervjua datog za „UOL“ izjavila da ju je Entoni više puta maltretirao u periodu od juna 2022. do maja 2023. Ona kaže da ju je tokom poslednjeg sukoba gađao staklenom čašom i kada je pokušala da se odbrani dobila je duboku posekotinu prsta.

Gabriela je slučaj prijavila policiji u Sao Paulu tokom juna, a brazilski mediji tvrde da se obratila i mančesterskim organima reda. Entoni se tada oglasio negirajući krivicu. Ona je izjavila da je udarao i glavom u glavu, da joj je pretio i povređivao u više navrata.

To nije prva optužba za nasilje u prethodnom periodu koja sumnjiči nekog fudbalera Crvenih đavola – Mejson Grinvud je optužen da je napao i silovao svoju djevojku. On od tada nije deo prvog tima Junajteda, a nedavno se priključio timu Hetafea, gde je otišao na pozajmicu.

Entoni je 48 puta igrao za klub sa "Old Traforda". U dresu Mančester junajteda je postigao osam pogodaka i zabeležio tri asistencije. Ranije je igrao za Ajaks i Sao Paulo.

Krilni fudbaler je pozvan u nacionalni tim Brazila za predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()