Fudbaler Mančester junajteda ponovo uhapšen

Fudbaler koji je ponikao na "Old trafordu" suspendovan je od januara ove godine

15.10.2022. 13:53
  • Podeli:
mason-greenwood-reuters.jpg

Fudbaler Mančester junajteda Mejson Grinvud uhapšen je zbog toga što je prekršio uslovnu kaznu, preneli su britanski mediji.

Kako se navodi, Grinvud je navodno probao da stupi u kontakt sa žrtvom koja ga je prethodno optužila za silovanje, seksualni napad i pretnju ubistvom.

Engleski fudbaler prethodno je uhapšen u januaru ove godine kada su isplivali snimci i fotografije koji impliciraju da je počinio navedena krivična dela.

Od tog trenutka Mančester junajted ga je suspendovao.

Mejson Grinvud ponikao je u timu sa "Old traforda", a od 2018. godine igra za prvi tim Crvenih đavola.

Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Engleske, a za A reprezentaciju odigrao je jedan meč.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()