Fudbaler ponikao u Partizanu strelac u istorijskom meču Primere: Almerija postavila negativan rekord

Marko Milovanović je na teren ušao u 88. minutu

12.03.2024. 10:42
  • Podeli:
Almerija Sevilja La Liga Profimedia-65f01c72d338e.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Almerije su u nadoknadi vremena golom igrača poniklog u Partizanu Marka Milovanovića izvukli nereši rezlultat 2:2 protiv Sevilje u 28. kolu La Lige, pa pošto nisu uspeli da ostvare pobedu andaluzijski crveno-beli su postavili negativan rekord elitnog ranga španskog fudbala.

Almerija ni posle 28 odigranih kola ne zna za pobedu u La Ligi, pa su tako postali prvi tim u istoriji Primere kojem je tako nešto pošlo za rukom. 

Imali su crveno-beli u andaluzijskom derbiju protiv Sevilje sjajnu priliku da upišu prvu „trojku“ ove sezone, vodili su od finiša prvog poluvremena sve do poslednjih 10-ak minuta meča, kada su Lukebakio i Okampos napravili preokret.

Ipak, Almerija je uspela da ostane neporažena i to zahvaljujući Partizanovom detetu Marku Milovanoviću. Mladi napadač dobio je priliku u 88. minutu meča, a u petom minutu nadoknade postigao je gol za izjednačenje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()