Fudbalera stižu umor i godine: Salah nije na raspolaganju Egiptu za naredne mečeve

Mohamed se oporavlja od povrede butnog mišića

11.03.2024. 19:15
  • Podeli:
Mohamed Salah-65afa3b726d04.webp Foto: AP Photo/Themba Hadebe/Tanjug

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah tražio je da ne igra za reprezentaciju Egipta u narednim mečevima, saopštio je selektor afričke selekcije Ibrahim Hasan

Selektor "faraona" je rekao da je kapiten reprezentacije tražio da ne igra na prijateljskom turniru u Abu Dabiju na kom će 22. marta Egipat igrati protiv Novog Zelanda, a tri dana kasnije protiv pobednika meča Tunis - Hrvatska.

"Odluka da Salah ne bude na spisku za naredne mečeve stigla je od igrača i kluba. Salah i Liverpul veruju da bi naš kapiten trebalo da preskoči te utakmice jer se tek nedavno oporavio od povrede butnog mišića sa kojom se mučio od početka godine", rekao je Hasan, a prenose egipatski i engleski mediji.

Salah u 2024. godini nijednom nije bio u startnoj postavi Liverpula, a posle oporavka od povrede, u prethodne dve utakmice, protiv praške Sparte u Ligi Evrope i Mančester Sitija u Premijer ligi, ulazio je sa klupe u drugom poluvremenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()