Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili Ajntraht u 26. kolu Bundeslige

Borusija se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Bundeslige sa 50 bodova

17.03.2024. 19:49
  • Podeli:
fk borusija fk ajntraht AP PhotoMartin Meissner via tanjug-65f73ad73e741.webp Foto: AP PhotoMartin Meissner via Tanjug

Fudbaleri Borusije pobedili su večeras u Dortmundu ekipu Ajntrahta iz Frankfurta rezultatom 3:1 u meču 26. kola Bundeslige.

Golove za Borusiju postigli su Karim Adejemi u 33, Mats Humels u 81. i Emre Džan u trećem minutu nadoknade vremena iz penala. Jedini strelac za Ajntraht bio je Mario Gece u 13. minutu.

AP PhotoMartin Meissner/Tanjug

Borusija se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Bundeslige sa 50 bodova, a u narednom kolu gostovaće Bajernu u Minhenu.

Ajntraht je zauzima šesto mesto na tabeli sa 40 bodova, a u narednom kolu dočekaće Union iz Berlina.

Fudbaleri Bajer Leverkuzena pobedili su ranije danas u gostima Frajburg 3:2.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()