Fudbaleri Čukaričkog ubedljivo savladali Primorje: Po dva gola Kovača i Tufegdžića

Brđani se za predtojeću sezonu spremaju u Sloveniji

03.07.2024. 19:55
  • Podeli:
čukarički-6685907c076a6.webp Foto: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Primorje rezultatom 4:0 u drugoj pripremnoj utakmici u Sloveniji. 

Izabranici Gorana Stanića su do ubedljive pobede stigli golovima u drugom poluvremenu. Dvostruki strelci bili su Lazar Tufegdžić, koji je pogađao u 48. i 65. minutu i Stefan Kovač, koji je bio precizan u 60. i 79. minutu.

Prethodno, Čukarički je na Bledu odigrao "skraćeni" duel protiv Celja, koji je prekinut u 22. minutu pri vođstvu "brđana" 1:0 zbog jake kiše i natopljenog terena. Naredni duel na pripremama u Sloveniji ekipa sa Banovog brda igraće 5. jula protiv mađarskog MTK-a (14,30), dan kasnije rival će biti Triglav (17,30), 10. jula "brđani" će igrati protiv azerbejdžanskog Sabaha (17,30) i na kraju 11. jula protiv mađarskog Fehervara (17,30).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()