Fudbaleri i trener Zvezde upalili sveće ispred OŠ Vladislav Ribnikar

Ostavili su cveće i upalili sveće ispred škole u kojoj je ubijeno osam učenika i čuvar škole

09.05.2023. 14:24
  • Podeli:
Crvena zvezda Ribnikar Instagram-645a3afb7497e.webp Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde došli su tokom dana ispred Osovne škole Vladislav Ribnikar na Vračaru, gde su odali počast žrtvama masakra koje je ubio K. K. (13).

Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdafk

Delgacija crveno-belih, gde su bili igrači prvog tima, predvođeni trenerom Milošem Milojevićem, ostavila je cveće i upalila sveće ispred škole u kojoj je ubijeno osam učenika i čuvar škole.

Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdafk

Podsetimo, i na utakmici protiv Voždovca, koju su crveno-beli odigrali u ponedeljak u okviru Superlige, igrači su transparentom zajedno sa igračima domaćeg tima odali počast nastradalima, dok su Delije, koje zbog odavanja počasti žrtvama nisu navijale, istakle transparente sa imenima i prezimenima svih žrtava stravičnih zločina na Vračaru i u Mladenovcu dan kasnije.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()