Fudbaleri Partizana otputovali u Sloveniju na prvi deo priprema

 Fudbaleri Partizana će tokom osmodnevnih priprema biti u kompleksu Terme Čatež, u Sloveniji će odigrati jednu kontrolnu utakmicu sa ekipom NK Bravo.

20.06.2024. 10:13
  • Podeli:
fk partizan, početak priprema, 17 jun 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (1)-66701105572a8.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Sloveniju na prvi deo priprema za narednu sezonu, saopštio je beogradski klub.

"Posle prvog dela priprema koji su imali u Sportskom centru 'Partizan-Teleoptik', crno-bela ekspedicija, predvođena šefom stručnog štaba - Aleksandrom Stanojevićem, krenula je put Slovenije gde će boraviti do 28. juna", saopšteno je iz Partizana. 

 Fudbaleri Partizana će tokom osmodnevnih priprema biti u kompleksu Terme Čatež, u Sloveniji će odigrati jednu kontrolnu utakmicu sa ekipom NK Bravo.

Kako je ranije navedeno Partizan će se zatim iz Slovenije vratiti u Beograd, da bi prvog jula otputovao u Rusiju, gde će odigrati "bratski turnir", na kom će igrati protiv moskovskih klubova, Dinama,  3. jula i CSKA 7. jula.

Novu sezonu "crno-beli" otvaraju 20. jula gostovanjem u Kruševcu protiv Napretka u prvom kolu Superlige Srbije.

Partizan će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Dinama iz Kijeva, prva utakmica odigraće se 23. ili 24. jula u poljskom Lublinu. Revanš je na programu nedelju dana kasnije u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()