Fudbaleri Reala morali na put autobusom: Uoči sudara u Ligi šampiona imali sudar na autoputu

Štrajk radnika na aerodromu u Nemačkoj "odredio" im sudbinu

13.02.2024. 09:40
  • Podeli:
real girona reuters-65c7cdad2b99c.webp Foto: Reuters

Fudbalere Real Madrida u utorak čeka sudar sa Lajpcigom u osmini finala Lige šampiona, a pravu malu dramu proživeli su Los Blankosi čim su stigli u Nemačku. Naime, zbog štrajka na aerodromima, ‘kraljevi‘ su bili prisiljeni da pomere svoje putovanje kako bi izbegli potencijalne probleme na redu letenja koji bi im poremetili planove priprema za važanu utakmicu.

Umesto direktnog leta za Lajpcig, avion Real Madrida sletio je u ponedeljak u 11.38 sati u "Erfurt". Kako prenose mediji u Španijji "Anćeloti i društvo su potom krenuli ka Lajpcigu, na put od oko 160 kilometara, autobusom i na njemu su imali udes. 

Na autoputu A4 putnički autobmobil sudario se sa autobusom u kom je bila ekipa iz Madrida. Vozač automobila je nije primetio autobus u trenutku kada je menjao traku. Zaustavljanje je bilo neminovno, prenosi nemački "Bild". 

Srećom, igrači i tehničko osoblje koji su se nalazili u autobusu, nisu osetili sudar pa su mogli bez problema da nastave put. Oko 14:40 Real je konačno stigao u timski hotel koji se nalazi u centru Lajpciga, a na vozačevoj strani autobusa bile su jasno vidljive ogrebotine od udarca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()