Fudbaleri Šahtjora zabrinuti: Za doručkom je bilo kao na sahrani

Ekipa treba da igra utakmicu sa Realom za 24 sata, a ne zna iz prve ruke šta se dešava u Kijevu gde su im porodice, kažu iz tima

10.10.2022. 15:32
  • Podeli:
Fudbaleri Šahtjora-1665408737008.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Šahtjora su pod velikim pritiskom u Varšavi. Razlog za zabrinutost ovog puta nije utakmica Lige šampiona, koju Ukrajinci igraju protiv Real Madrida, nego oskudne vesti o bombardovanju Kijeva koje su do njih stigle preko medija. 

Dok igrači i stručni štab boravi u svojoj bazi u Poljskoj, porodice im žive u Kijevu, a telefonske veze se teško uspostavljaju. 

"Tokom doručka atmosfera je bila kao na sahrani“, slažu se svi iz Šahtjora, a prenosi španski "As". "Sva lica su bila veoma ozbiljna. Vladao je muk. Ekipa treba da igra utakmicu sa Realom za 24 sata, a ne zna iz prve ruke šta se dešava u njihovoj zemlji. Kada su pre desetak dana napustili Kijev grad je bio u normalnoj funkciji. Sada je ponovo postao vojni cilj i nalazi se na nišanu Putinovih raketa".

Teško je iz misli izbrisati zabrinjavajuće vesti koje stižu iz Ukrajine.

"Atmosfera je mnogo ozbiljnija nego inače. Videćemo kako će to da utiče na tim. Igrači su fokusirani na mobilne telefone ne bi li dobili neku informaciju i bili u toku sa dešavanjima.  Tim je od povratka sa Bernabeua boravio u Poljskoj u hotelu Redžent", rekao je "As-u" neko iz kluba.

Utakmica Šahtjor - Real Madrid igra se u Varšavi, na stadionu Vojske Poljske, u utorak od 21 čas. Tribine će biti pune jer je prodato 30.000 karata za ovaj meč.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()