Fudbaleri TSC-a pobedili niški Radnički u meču 17. kola Superlige Srbije

TSC je treći na tabeli Superlige Srbije sa 32 boda, dok je Radnički na pretposlednjem, 15. mestu sa samo 13 bodova

03.12.2023. 19:58
  • Podeli:
fk tsc instagram tscfk-656ccfa403866.webp Foto: Instagram@fktsc

Fudbaleri TSC-a pobedili su večeras u Bačkoj Topoli ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 1:0 u meču 17. kola Superlige Srbije.
Jedini gol na utakmici postigao je Ifet Đakovac u 76. minutu.

TSC je treći na tabeli Superlige Srbije sa 32 boda, dok je Radnički na pretposlednjem, 15. mestu sa samo 13 bodova. Ekipa iz Niša je meč završila sa fudbalerom manje, pošto je u petom minutu nadoknade vremena isključen Vanja Ilić.

TSC će u narednom kolu SLS gostovati kragujevačkom Radničkom, dok će niški Radnički na svom terenu dočekati Partizan.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su ranije danas u Beogradu kragujevački Radnički 4:1, dok je Crvena zvezda u Kruševcu bila bolja od Napretka 1:0.

Juče su odigrana tri kola Superlige Srbije, a postignuti su sledeći rezultati: Mladost - Železničar 1:0, Partizan - Vojvodina 3:1 i Voždovac - IMT 4:0.

Novi Pazar je u petak na svom terenu pobedio Javor 2:0, dok je Spartak u Subotici savladao Radnik, 1:0.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()