Fudbaleri Železničara kao gosti savladali Voždovac

Železničar je sad 15. sa 32 boda, a Voždovac 14. sa 34.

07.05.2024. 21:47
  • Podeli:
fk železničar facebook-663a851437ff5.webp Foto: Facebook FK Železničar

Fudbaleri Železničara savladali su danas kao gosti Voždovac rezultatom 3:2 u meču 4. kola plej-auta čime su sačuvali šanse da izbegnu direktno ispadanje iz Superlige Srbije. 

U 13. minutu Evgen Pavlov je asistirao Branislavu Kneževiću za vođstvo gostiju. Mihajlo Nešković je dodavanjem spojio sa golom Džuniora Flemingsa za 1:1 u 35. minutu. 
U finišu poluvremena Železničar stiže do 3:1. 

Prvo je Matija Mitrović postigao autogol u 41. minutu, a u 45+2. Stefan Hajdin daje gol posle dodavanja Lazara Romanića. 

Konačan rezultat postavio je Flemings drugim golom na meču u 77. minutu

Železničar je sad 15. sa 32 boda, a Voždovac 14. sa 34. 

Petnaesto mesto vodi direktno u niži rang gde je odavno poslednjeplasirani Radnik. 

Pozicije 13 i 14 vode u baraž protiv prvoligaša. 

U narednom kolu Voždovac gostuje Javoru, dok će Železničar dočekati Radnik. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()