Fudbaleri Zvezde dočekuju Mladost: Istorijsko gostovanje Partizana na Ubu

Pogledajte raspored drugog kola Superlige Srbije

27.07.2024. 07:30
  • Podeli:
173 večiti derbi, fk crvena zvezda, fk partizan, navijači zvezde, marakana, stadion rajko mitić - foto Dusan MilenkovicATAImages (2)-6627824b65736.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Mladost iz Lučana u drugom kolu Superlige, dok će Partizan prvi put u elitnom takmičenju gostovati Jedinstvu sa Uba na stadionu "Dragan Džajić".

I drugo kolo obeležiće "kuršlus oko domaćeg stadiona" s obzirom na to da će još samo Železničar dočekati Napredak na svom terenu u Pančevu.

Spartak čeka Čukarički u Senti, Radnički iz Niša ekipu TSC-a u Leskovcu, dok će na "Lagatoru" u Loznici OFK Beograd igrati protiv Tekstilca.

Duel IMT-a i Radničkog iz Kragujevca je odložen, kao i duel Vojvodina - Novi Pazar.

Raspored: 

  • Subota: Crvena zvezda - Mladost, Jedinstvo - Partizan, Železničar - Napredak (20.00). 
  • Nedelja: Radnički Niš - TSC (18.30),, Spartak - Čukarički (21.00). 
  • Ponedeljak: OFK Beograd - Tekstilac (20.00).
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()