Fudbaleru Austrije teško zbog Mbapea: Žao mi je...

Prva zvezda Francuskog tima će zbog povrede nosa propustiti utakmicu sa Holandijom

18.06.2024. 15:52
  • Podeli:
danson mbape AP PhotoMartin Meissner-667190cb7bd04.webp Foto: AP PhotoMartin Meissner

Austrijski fudbaler Kevin Danso izvnio se navijačima Francuske i zbog incidenta koji se desio pred kraj jučerašnjeg meča između dve selekcije.

On je ramenom udario Kilijana Mbapea zbog čega je Francuz polomio nos. Prva zvezda Francuskog tima će zbog povrede nosa propustiti utakmicu sa Holandijom u drugom kolu Evrospkog prvenstva.

Kevin Danso je tim povodom hteo da se javno izvini Kilijanu Mbapeu zbog povrede, kao i svim navijačima Francuskog tima.

"Izvinjavam se što se Kilijan Mbape povredio u našem duelu. Želim mu brz dobar oporavak i nadam se da će se brzo vratiti na teren.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()