Fudbalska selekcija Kameruna ostala bez trenera: Eto uručio otkaz Songu, razlozi jasni

Song je slavio u svega šest od 23 odigrana meča

28.02.2024. 20:47
  • Podeli:
Song selektor Kameruna-1669564725227.webp Foto: Profimedia

Rigober Song (47) nije više selektor Kameruna, saopštio je predsednik Fudbalskog saveza te zemlje Samjuel Eto

"Song je doneo mnogo ovom timu, ali zakoni fudbala su takvi kakvi jesu. Nismo ostvarili ciljeve i njegov ugovor koji je istekao danas se neće produžiti", rekao je Eto, a prenosi francuski "Lekip".

Kamerun je eliminisan u osmini finala Afričkog kupa nacija od Nigerije, pa je razlaz sa Songom bio očekivan. 

Za dve godine, Song je pobedio u samo šest mečeva od 23 odigrana, uz 9 poraza i 8 remija.

„Sada moramo da razmišljamo o budućnosti selekcije“, zaključio je Eto.

Song  je u trenerskoj karijeri samostalno predvodio samo reprezentaciju Kameruna, a na klupu je seo 2022. godine. Najveći uspeh koji je postigao je pobeda nad Brazilom (1:0) na Mundijalu u Kataru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()