Fudbalski savez Beograda kandidovao Džajića za predsednika FSS

Nekadašnji reprezentativac Nemanja Vidić takođe je najavio kandidaturu za prvog čoveka nacionalne fudbalske asocijacije

22.02.2023. 16:37
  • Podeli:
Dragan Džajić_Foto M.K. ATAImages-63f6384a2cd0d.webp Foto: M.K. / ATAImages

Fudbalski savez Beograda zvanično je kandidovao Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije na izborima, koji će biti održani 14. marta.

"Na šestoj sednici Izvršnog odbora FS Beograda odlučeno je da se uputi kandidatura Dragana Džajića za predsednika FSS za mandatni period 2022. – 2026. godine", saopšteno je na zvaničnom sajtu FS Beograda.

FS Istočne Srbije, FS Vojvodine, FS Zapadne Srbije i FS Kosova i Metohije su ranije predložili Džajića za predsednika FSS.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Vidić takođe je najavio kandidaturu za prvog čoveka nacionalne fudbalske asocijacije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()