Fudbalski savezi Zapadne Srbije i KiM kandidovali Dragan Džajić za predsednika FSS

Zvaničan dopis bi u Fudbalski savez Srbije trebalo bi da stigne u utorak

20.02.2023. 18:58
  • Podeli:
Dragan Dzajic foto_FK CZ-638b7d41e7b8b.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije, kao što je bilo i najavljeno, zvanično je na sednici Izvršnog odbora kandidovao Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

"Jednoglasnom odlukom, na veliko zadovoljstvo svih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije, na sednici održanoj 20.02.2023. godine u Aranđelovcu, kandidovan je Dragan Džajić, najveće fudbalsko ime u našoj zemlji za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, za mandatni period 2022-20226, na sednici Skupštine FSS koja će biti održana 14.03.2023. godine sa početkom u 14:00 časova u Sportskom centru FSS u Staroj pazovi", navodi se u saopštenju regiona Zapadne Srbije.

Džajićevu kandidaturu takođe je podržao i Fudbalski savez Kosova i Metohije.

Zvaničan dopis bi u Fudbalski savez Srbije trebalo bi da stigne u utorak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()