Fulam i Mitrović uzeli bodove Aston Vili

Ako ne daje iz igre srpski napadač u Premijer ligi golove postiže iz jedanaesterca

20.10.2022. 22:57
  • Podeli:
Aleksandar Mitrovic-1665856385683.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Fulama pobedili su u Londonu ekipu Aston Vile 3:0 u meču 12. kola Premijer lige.

Golove za londonski klub postigli su Harison Red u 36, srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović iz penala u 68. i Tajron Mings (autogol) u 83. minutu. Ovo je bio osmi pogodak srpskog fudbalera ove sezone u Premijer ligi. Aston Vila je meč završila sa fudbalerom manje, pošto je u 63. minutu isključen Daglas Luiz.

Fulam je trenutno deveti na tabeli sa 15 bodova, dok je Aston Vila 17. sa devet.

Fulam će u narednom kolu gostovati Lidsu, dok će Aston Vila dočekati Brentford.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()