Fulam tražio Sašu Lukića, Torino odbio ponudu

Reprezentativac Srbije u dresu Torina odigrao je 161 meč i postigao je 14 golova

26.01.2023. 12:58
  • Podeli:
Sasa Lukic_Profimedia-1669356566106.webp Foto: Profimedia

Čelnici FK Torino odbili su ponudu Fulama od osam miliona evra za srpskog fudbalskog reprezentativca Sašu Lukića (26), prenose italijanski mediji.

Menadžer Fulama Marko Silva želi da Lukić pojača londonski klub do kraja prelaznog roka, odnosno do kraja januara. On smatra da bi srpski fudbaler bio idealno pojačanje londonskog kluba na sredini terena.

Italijanski mediji podsećaju da je Lukić igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru, nacionalni tim koji je eliminisan posle grupne faze Mundijala. 

Torino se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli Serije A i bori se za mesto koje vodi u evropska klupska takmičenja naredne sezone.

Lukić ima ugovor sa italijanskim klubom do juna naredne godine. On je ponikao u Partizanu, a član je Torina od 2016. godine.

Lukić je za Torino odigrao 161 meč i postigao je 14 golova. Za reprezentaciju Srbije dva puta se upisao u strelce na 35 mečeva. 

U Fulamu već igra jedan srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()