Galtije zabrinut: Moramo manje da pričamo, a više da radimo

Sveci se nalaze u seriji loših rezultatam navijači su nezadovoljni

14.02.2023. 09:36
  • Podeli:
Kristof Galtije-63eb47e97288d.webp Foto: AP Photo/Daniel Cole/Tanjug

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Kristof Galtije izjavio je da je zabrinut uoči prvog meča osmine finala Lige šampiona sa Bajernom, prenosi AP.

PSŽ u sredu od 21 sat u Parizu dočekuje Bajern, a Sveci se nalaze u seriji loših rezultata. Navijači su nezadovoljni rezultatima, pošto je PSŽ posle pauze zbog Svetskog prvenstva u Kataru odigrao 11 mečeva u svim takmičenjima i zabeležio šest pobeda, remi i četiri poraza.

"Zabrinuti smo zbog utakmice sa Bajernom, ali moramo da budemo bistre glave. Naravno da igrači imaju svoj ponos, imam ga i ja. Razumem bes navijača", rekao je Galtije uoči meča sa Bajernom.

PSŽ će biti oslabljen na meču sa Bajernom, pošto zbog povrede u timu neće biti Kilijana Mbapea, dok će Lionel Mesi najverovatnije biti u sastavu za duel sa šampionom Nemačke.

"Moramo manje da pričamo, a više da radimo i da na pravi način analiziramo stvari", istakao je trener Pari Sen Žermena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()