Garet Bejl odlučio da završi karijeru

Velški fudbaler je u karijeri igrao za Sautempton, Totenhem, Real Madrid i Los Anđeles Galaksi.

09.01.2023. 17:39
  • Podeli:
gareth Bale foto Reuters-63bc37ce3e992.webp Foto: Reuters

Velški fudbaler Garet Bejl odlučio je da završi karijeru nakon povratka sa Svetskog prvenstva u Kataru, na kojem njegova selekcija nije prošla grupnu fazu.

"Nakon brižljivog razmišljanja, objavljujem da se odmah povlačim iz klupskog i međunarodnog fudbala. Osećam se neverovatno srećnim jer sam ostvario svoj san da igram sport koji volim. Dao mi je jedan od najboljih trenutaka u životu. Vrh vrhova tokom 17 sezona koji će biti nemoguće ponoviti bez ozbira na to šta sledeće poglavlje ima u planu za mene. Od mog prvog dodira sa loptom u Sautemptonu do poslednjeg u Los Anđeles Galaksiju i svega između toga oblikovao sam klupsku karijeru sa neverovatnim ponosom i zadovoljstvom", napisao je Bejl na svom Instagram profilu.

Velški fudbaler je u karijeri igrao za Sautempton, Totenhem, Real Madrid i Los Anđeles Galaksi. 

Najviše uspeha imao je sa klubom iz Madrida, sa kojim je Ligu šampiona osvojio pet puta. 

Za reprezentaciju Velsa je odigrao 106 utakmica i postigao 39 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()