Gasperini: Ostvarili smo istorijski rezultat, želimo da se borimo za trofej

Atalanta je sinoć na svom terenu poražena od Liverpula rezultatom 1:0 u revanš meču četvrtfinala Lige Evrope

19.04.2024. 09:20
  • Podeli:
Gian Piero Gasperini_foto_TW-643e41ed93843.webp Foto: Twitter/@Atalanta_BC

Trener fudbalera Atalante Đanpjero Gasperini izjavio je da je njegov tim plasmanom u polufinale Lige Evrope ostvario istorijski rezultat, prenose italijanski mediji.

Atalanta je sinoć na svom terenu poražena od Liverpula rezultatom 1:0 u revanš meču četvrtfinala Lige Evrope. Međutim, klub iz Bergama je izborio plasman u polufinale LE, pošto je u prvom duelu na Enfildu slavio sa 3:0.

"Bio je frenetičan meč. Uspeli smo da izdržimo jak tempo. U mojoj karijeri možda neće da bude trofeja, ali je ovaj rezultat vredan kao da smo osvojili pehar. Naravno da želimo da se borimo za trofej, ali za mene je uspeh kada vidim jedinstvo u timu", rekao je Gasperini.

Atalanta će u polufinalu LE igrati protiv Olimpika iz Marseja. U drugom polufinalu LE sastaće se Roma i Bajer Leverkuzen.

"Kada klub kao što je naš uspe da postigne rezultat koji je istorijski, onda moram to da smatram izuzetnim za moju karijeru, kao i grad Bergamo", dodao je trener Atalante.

Atalanta-Liverpul, foto AP PhotoAntonio Calanni via Tanjug
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()