Generalni direktor se povukao iz Totenhema

FIFA je donela odluku da produži zabranu širom sveta

21.04.2023. 11:51
  • Podeli:
Fabio Paratici-643544474042d.webp Foto: Profimedia

Italijan Fabio Paratiči podneo je ostavku na mesto generalnog direktora Totenhema nakon što sud nije usvojio njegovu žalbu na suspenziju rada u fudbalu od strane italijanskog fudbalskog saveza i FIFA.

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) je prošle nedelje proširila suspenziju sportskom direktoru Totenhema Fabiju Paratičiju od 30 meseci na globalni nivo, zbog učešća u falsifikovanju finansijskih dokumenata dok je radio u Juventusu. 

Fudbalski klub Totenhem objavio je saopštenje u kom navodi da se Paratiči povukao iz kluba.

"FIFA je donela odluku da produži zabranu širom sveta iako i dalje postoji spor oko obima zabrane, trenutna zabrana širom sveta sprečava Fabija da ispuni svoje dužnosti kao naš generalni direktor fudbala. Fabio je shodno tome doneo odluku da podnese ostavku na svoju funkciju u klubu sa trenutnim dejstvom kako bi se fokusirao na svoj pravni položaj u vezi sa odlukama Italijanske fudbalske federacije i FIFA", piše u saopštenju engleskog kluba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()